Andrea Pirlo blogja - 1. rész

Írta: RUJ TEAM | 2013 augusztus 27.

pirlo konyv

Részlet Andrea Pirlo önéletrajzi könyvéből.

Exkluzív interjú Massimo Zampinivel

Írta: blas | 2012 június 29.

Exkluzív interjút olvashattok Massimo Zampinivel, az 'Il gol di Muntari' című könyv szerzőjével. A friss kiadvány már a hatodik az olasz eladási ranglistákon, s nem másról szól, mint a Juventus harmincadik bajnoki címéről.

Interjú Gabriele Grillivel, a Juventus Club Anzio-Nettuno legendás elnökével!

Írta: blas | 2012 március 16.

Mesélj nekünk a klubodról, az Anzio-Nettunóról!

A Juventus Club Anzio-Nettunót 1997-ben alapítottam abból a célból, hogy a Juventus összes mérkőzését élőben kövessük az összes olasz stadionban. És nem csak a nagy csapatok elleni mérkőzéseket, hanem a kicsik ellenieket is, mivel minden meccsen ugyanakkora fontossággal bír, hogy buzdítsuk fiainkat. Jelen voltunk már Olaszország összes stadionjában, valamint rengetegben szerte Európában.

Gianluigi Buffon blogja - 4. rész

Írta: blas | 2012 március 15.

15 évesen a címlapon

Az ellenőr másik kabinba ment be. Kijöhetek. Hányszor utaztam a vécébe zárkózva, mert nem volt jegyem. Vagy mert elfelejtettem venni (mint most), vagy nem volt rá pénze, vagy csak mert úgy döntöttem. Számolhattam volna a blicceléseket is a statisztikáimban. Összes védett büntető, összes kapott gól, összes nagy védés, összes bliccelés.

Gianluigi Buffon blogja - 3. rész

Írta: blas | 2012 március 15.

A moszkvai fagyban

Reméljük, hogy tudja folytatni. Ezt gondoltam én is, miközben szakadt a hó és az orvosok, a csapattársak a földön fekvő játékost körbe állták. Az ex Lenin stadionban kutya hideg volt. Ideiglenes tetőt állítottak fel az olasz újságíróknak a sajtópáholyban. Én lentről néztem őket, be voltak bugyolálva. Őket is kikészítette az időjárás.