Hosszú évek munkája és túrái során óriási megtiszteltetések érnek minket hétről hétre. Mára már elismert tagjai lettünk a Curva Sudnak, rengetegen régen látott ismerősként köszöntenek minket a mérkőzéseken. Most szeretnénk bemutatni a testvércsoportjainkat.

Az első számú nem más, mint az Anzio-Nettuno klub, amelyet a mitikus elnök, Gabriele Grilli vezet. 1997 óta járják szerte Olaszországot és Európát, minden hazai mérkőzésre 1400 km-t tesznek meg oda-vissza! Ők az első számú barátaink, számos alkalommal láttak minket vendégül Anzióban, s mi is őket Budapesten.

Utánuk következik a sorban a Juventus Club Andria, akiket Fabio vezet győzelemre. Már 4 alkalommal vendégeskedtünk náluk dél-olasz városukban, ahol részt vettünk az általuk szervezett kispályás tornáikon. Óriási élményekkel gazdagodtunk látogatásaink során.

Utánuk nem más, mint a Drughi Magenta szekciója következik a sorban, akik a Curva Sud második emeletén foglalnak el tekintélyes helyet. Náluk is már számos alkalommal vendégeskedtünk kis városukban, s ők is meglátogattak már minket Budapesten. Az elnökük Davide óriási munkát végez, de az egész brigáddal nagyon magas szintű a kapcsolatunk. Rajtuk keresztül ismert meg minket a Drughi fővezére, Mimmo is, aki barátként üdvözöl minket találkozásaink során. Anno szerette volna, ha Drughi Budapest néven csatlakozunk hozzájuk, s habár bármennyire csábító volt, nemet mondtunk.

Az utóbbi 1-2 évben pedig újabb barátságokra tettünk szert. Örömmel jelenthetjük be, hogy baráti szövetséget alakítottunk ki a Gruppo Bassa Valléval, Gruppo Aostával, a Juventus Club Modugnóval, valamint a Juventus Club Tranival is.

A történet pedig csak folytatódik…

anzionettuno

drughimagenta2

 drughimagenta

jcandria