ruj fooldal

Tarts velünk Juventus meccsekre! Katt a részletekért!

ruj1516

Kezdődjön a szezon!

Írta: RUJ TEAM | 2015 augusztus 04.

ruj01Hamarosan kezdetét veszi a 2015/2016-os szezon, amelynek a végén újabb trófeákat remélünk kedvenc csapatunktól!

Az első számú célunk nem lehet más, mint a sorozatban 5. bajnoki cím begyűjtése, amire nem volt példa 1935 óta. Sajnos el kellett köszönnünk három meghatározó játékosunktól is, akik oroszlárészt vállaltak a korábbi évek sikereiben. Sok sikert kívánunk Andrea Pirlónak, Arturo Vidalnak és Carlos Téveznek további pályafutásukhoz! Természetesen Simone Pepének és Marco Storarinak is hasonlóakat kívánunk.

Új játékosok érkeztek bőven. Dybala, Mandzukic, Zaza, Khedira, Rugani és Neto (augusztus 4-ig) - csak remélni tudjuk, hogy mindannyian átérzik majd, mit jelent a Juventus címerével a mezükön játszani s átveszik azt a győztes morált, ami a csapatot körülveszi.

Az első trófeát már augusztus 8-án megszerezhetjük, a Lazio elleni szuperkupadöntőben Shanghaiban. Persze ennek a kupának nincsen nagy jelentősége (mindenki emlékszik a téli vereségre a Napoli elleni), de azért jó lenne jó szájízzel kezdeni a szezont. A felkészülési mérkőzések eredményei miatt sokan már a vészharangot kongatják, pedig nem kellene. Maximum a sérülések miatt. Végig olyan csapatokkal játszottunk, akik sokkal előrébb tartottak a felkészülésben nálunk, így papírforma eredmények születtek. Ráadásul a felkészülési mérkőzések célja nem más, mint hogy felkészüljön a csapat a bajnokságra, nem pedig az, hogy nyerjen.

A többi csapat szurkolói pedig csak a nyári felkészülési meccsükben lelik örömüket, mint például a szegény Fiorentina. Megverték a Barcelonát, de mégis kit érdekel? Ha tét meccs lett volna, akkor valószínűleg a lilák kaptak volna 5-6 gólt. Ezért sem kell nálunk komolyan venni az edzőmeccsek eredményeit. Nos a lila szurkolók 'Gracias Barca' feliratokkal készültek a meccsükre. Mivel soha nem nyernek semmit, csak ez az egy örömük maradt: a mi BL döntőbeli vereségünknek örülnek. Míg mi Bajnokok Ligája döntőbe jutottunk, ők még a csoportkörbe se tudnak. Ennyi a különbség. Már nem is szánalmasak, inkább már-már sajnáljuk őket.

A Ragazzi Ungheresi Juventus idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját: 2005. december 7-én a Rapid Wien-Juventus BL meccsen voltunk jelen először a lelátón. Az eddig eltelt 10 év alatt 139 mérkőzésen buzdítottuk kedvenceinket jóban-rosszban, sikerben és bánatban. 10 éves évfordulónkat szeretnénk méltóképpen megünnepelni decemberben a Juventus-Fiorentina mérkőzésen, ahová mindenkit szeretettel várunk - reméljük, sokan csatlakoztok majd hozzánk.

1455942 476311869149051 447408949 n

rujultras

Önéletrajz könyv részletekBlog

occasionale

shop

RUJ-os ruhák, sálakRUJ shop