ruj fooldal

Tarts velünk Juventus meccsekre! Katt a részletekért!

ruj1516

Serie B-ből a BL döntőbe

Írta: RUJ TEAM | 2015 június 01.

ruj hĂ­r 2Néha még mindig nem fogjuk fel, hogy valóra vált az álmunk: Bajnokok Ligája döntőt játszik a csapatunk! Pedig igen távolinak tűnt az utóbbi években…

Kilenc évvel ezelőtt, 2007-ben még Triesztbe és Nápolyba utaztunk, hogy a másodosztályban gyűjtögessük a pontokat. A Serie B tavaszán ott voltunk a Mantova, a Triestina és a La Spezia elleni hazai meccseken is. Feljutottunk, s Ranierivel sikerült a harmadik helyen végeznünk, ami nem kis teljesítmény figyelembe véve, hogy Almirón, Tiago és Molinaro is a játékosaink voltak. Ott voltunk a Livorno elleni 5-1-es nyitányon, valamint a Parma elleni mérkőzésen is, azon a bizonyos délutánon, amikor Gabriele Sandrit lelőtte egy rendőr.

Ott voltunk a következő évben is, amikor visszajutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Ott voltunk a madridi legendás 0-2-n, amikor Alex duplázott, ott voltunk az Inter elleni meccseken és a római 4-1-es győzelmen. Második helyen zárt a csapat, fantasztikus teljesítmény.

Ott voltunk 2009-ben is, a müncheni 0-0-s meccsen, ott voltunk Bordeaux-ban a 2-0-s vereségen és ott voltunk a hazai 1-4-en a Bayern ellen. Tavasszal ott voltunk a Roma elleni hazai vereségen, a Samp elleni vereségen és a londoni fiaskón is a Fulham ellen. Egy rémálom volt a szezon minden Juventus szurkoló számára, de ott voltunk.

Ott voltunk 2010-ben is a Graz elleni Európa Liga selejtezőn, ott voltunk a második legborzasztóbb szezonban is a csapat mellett rengeteg mérkőzésen a torinói Olimpicóban és idegenben is.

Ott voltunk 2011-ben Conte első szezonjában rengeteg mérkőzésen, a Siena, a Bologna, a Lecce ellen. Ott voltunk a Napoli ellen elveszített kupadöntőn is.

Ott voltunk 2012-ben a Bajnokok Ligája csoportkörében az összes mérkőzésen, ott voltunk Londonban, Donyeckben, Koppenhágában, s ott voltunk Glasgowban is. Ott voltunk Rómában, Nápolyban, Bergamóban, ott voltunk, ahol csak tudtunk.

Ott voltunk 2013-ban is a Bajnokok Ligájában, többek között Madridban és Isztambulban, mind a kettő, csúfosan végződő meccsen. Ott voltunk az Európa Ligában is a Fiorentina, a Lyon és a Benfica ellen. Ott voltunk a szezon összes hazai mérkőzésén.

Ott voltunk 2014-ben is a csapat mellett. Nem számított, hogy Chievo, Sassuolo, Roma vagy Inter esetleg kupadöntő a Lazio ellen. Ott voltunk Madridban, Pireuszban, Malmöben, Dortmundban, Monacóban és ott leszünk Berlinben is.

Berlin, a célállomás, mindannyiunk álma. 9 év alatt 138 mérkőzésen voltunk ott a csapat mellett, míg eljutottunk idáig. 9 év alatt 317.630 km-t tettünk meg Berlinig. Élvezzük a döntőig hátralévő napokat, élvezzük, hogy ott lehetünk, bárhogyan is alakul a mérkőzés. Óriási utat tettünk meg idáig, élvezzük ki minden percét!

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!

Tamoil2

2006 - Torino

z01

2008 - Torino

z02

2012 - Donyeck

z03

2015 - Torino

rujultras

Önéletrajz könyv részletekBlog

occasionale

shop

RUJ-os ruhák, sálakRUJ shop