Csatlakozz

Írta: RUJ TEAM | 2012 december 31.

ruj hír 2

RAGAZZI UNGHERESI JUVENTUS 2016

Most itt a lehetőség, hogy csatlakozz Magyarország igazi Juventus-szurkolóihoz, és része lehess a Ragazzi Ungheresi Juventusnak!

Az éves tagdíj 6000 forint (havi 500 forint), amit egy összegben kell elutalni a klub számlaszámára (a közleményben feltüntetve a befizető nevét):

Bankszámlaszám: 10701324-67133224-51100005

Bankszámla tulajdonosa: RAGAZZI UNGHERESI JUVENTUS FC SZURKOLÓI KLUB MAGYARORSZÁG


Hogy miért érdemes belépned?

- Minden tag egy welcome csomagot kap a saját címére, amely tartalmaz egy RUJ tagsági kártyát, RUJ matricacsomagot és egy olasz kisokost!

- Mert így tagja leszel Magyarország első igazi Juventus-közösségének!

- Mert segíted a munkánkat és a tevékenységünket!

- Részt vehetsz a privát túrákon és rendezvényeken is!

Jelentkezéshez el kell küldened a következő adataidat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre: teljes név, születési hely és dátum, lakcím, email cím, telefonszám.

A tagdíjat pedig a fent olvasható számlaszámra kell utalni, (a megjegyzés mezőben írd bele a nevedet, és azt, hogy tagdíj)! Ha elküldted az adatokat és a tagdíjat is befizetted, onnantól kezdve hivatalosan is tag vagy - erről emailben, valamint postai úton értesítünk a welcome pack elküldésével!

A tagok a túrákról és a programokról rendszeres email-en keresztül kapnak értesítéseket!


DOC klub vagy nem DOC klub?

Természetesen ezt a kérdést sokan feltették nekünk, hogy miért nem csinálunk DOC klubot? Kezdetben mi is szerettünk volna csatlakozni a DOC klubrendszerhez, ám idővel beláttuk, hogy nem érdemes. Miért? A válasz azért, mert szerintünk nem éri meg! Minden ember befizet több tíz eurót tagságnak, amiért cserébe semmit nem kap! A jegyeket úgysem onnan intézi nagyjából egyik DOC klub sem, hanem más kapcsolatokon keresztül, ahogy mi sem rajtuk keresztül intéznénk.

Remek példa az egyik testvércsoportunk, a Juventus Club Andria, akik 2003 óta DOC klub, s az idén 700! tagot számláltak. Ennek ellenére a Roma elleni hazai mérkőzésre erre a 700 tagra mindössze 5! jegyet kaptak. Ezért nem fogunk pénzt kidobni az ablakon. Semmi olyat nem tud nyújtani a DOC rendszer, amit más úton nem lehetne elérni.


A Szurkolói Klub Alapszabályát IDE KATTINTVA elolvashatjátok.

A tagdíj befizetésével mindenki elfogadja a klub alapszabályát!


Meddig érvényes a tagság?

A tagdíj naptári évre szól, azaz minden év december 31-én jár le, és minden év elején (vagy akár év közben is) meg lehet újítani.